Over Else

Mijn thuis
Samen met mijn man en zoon woon ik met veel plezier in de fijne wijk Stadsweiden in Harderwijk. Dichtbij het water, met de heide en de bossen in de buurt en een gezellige stadskern op 10 minuutjes fietsen. Die combinatie van natuur en het gezellige leven maakt dat Harderwijk nog steeds de stad is waar ik me thuis voel.

Mijn passie, mijn bedrijf
Eind 2013 heb ik bewust gekozen om het oude en vertrouwde los te laten en een nieuwe uitdaging aan te gaan, het oprichten van mijn bedrijf Voor alles een plek. Na 10 jaar met veel plezier als secretaresse gewerkt te hebben, besloot ik dat het tijd was om ruimte te creëren voor mijn passies en talenten en van daaruit te gaan werken.

Inspireren & coachen
Elkaar inspireren vind ik het mooiste wat er is. Door goede gesprekken te voeren, te luisteren naar iemands verhaal, vragen te stellen, te kijken en te voelen. Het inspireren & coachen zit hem wat mij betreft juist daarin, de ogenschijnlijke “simpele dingen in het leven”. Mensen helpen bewust te worden van hun leven en hun vrijheid om keuzes te mogen maken, dat zorgt uiteindelijk voor daadwerkelijke veranderingen in je leven.

Wonen & Creativiteit
Al jaren geniet ik enorm van alles wat met wonen te maken heeft. De woonbladen liggen door heel ons huis, Pinterest is mijn grote vriend en ook ben ik regelmatig in de weer met leuke creatieve projecten voor thuis.

Fotografie
Het blijft geweldig om nieuwe kanten van mezelf te ontdekken. Zo ontdekte ik een jaar of 2 geleden dat ik het heerlijk vind om te fotograferen. Vooral de natuur en de mens op een pure manier te vangen in een mooi plaatje. 

Werken vanuit intuïtie
Open en eerlijk werken, dat is waar ik voor sta. Luisteren en aanvoelen wat er in iemands leven speelt. Daarop aansluiten met mijn kijk op het leven, met respect voor ieders wensen en ideeën is mijn streven. Ik werk vanuit gevoel, intuïtie, kennis en ervaring. Heel persoonlijk, heel puur.

Voor jou
Graag help ik je bewust te worden wat jouw (woon)wensen zijn en je van daaruit te inspireren en te coachen om stapje voor stapje Rust & Ruimte voor jezelf te ervaren. Wil je weten hoe? Neem dan een kijkje op mijn nieuwe site www.ruimtespeler.nl of plan een gratis kennismakingsgesprek in.

Lieve groet, Else

 

 

Let me Inspire You-11