Inspirerend samenwerken – Annemieke

Inspirerend, gemoedelijk en geweldige ideeën, zo zou  ik “Voor alles een plek” omschrijven. 

Het begon met een win-actie op Facebook…stuur je woonvraag in en wie weet kom ik bij je thuis om de mogelijkheden door te spreken, aldus Else. 

We wonen nu een jaartje in deze woning en ik ben al redelijk tevreden over de inrichting, maar de woonkamer is nog wat onrustig door het speelgoed van de kinderen. Er is niet echt één speelhoek te creëren.  En dan het geweldige moment….ik heb gewonnen! Else komt bij mij thuis om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Eind november was het dan zover, Else kwam langs. Vooraf had ze mijn foto’s al op zich in laten werken. Nadat ik haar ons huis had laten zien en ze de ruimte op zich in had laten werken gingen we aan de slag. We hebben geschoven en gepuzzeld, wat allemaal heeft geleid tot een prachtig resultaat. Veel meer rust en eenheid in de woonkamer. 

Else straalt zoveel rust uit waardoor je je meteen op je gemak voelt bij haar. Ze geeft duidelijk haar visie maar laat daarbij ook volledig ruimte voor je eigen ideeën. Ik ben er weer helemaal enthousiast van geworden en ga zo gaandeweg haar tips uitvoeren, waardoor onze woonkamer een nog mooier en knusser geheel gaat worden. 

Zo gaan we nog een kast wit schilderen en een steigerhouten plank boven het tv-meubel plaatsen. Het extra kleed is er inmiddels al en maakt het geheel veel knusser. 

Al met al Else, super bedankt voor je ideeën en inspiratie!

Lieve groet,
Annemieke