Een nieuw thuis!

Geraline Hofman

Ons droomhuis
Augustus 2014 kregen we de sleutel van ons nieuwe huis. Wat waren we gelukkig! 
We hadden ons droomhuis gevonden! De sleutel was in ontvangst genomen en voor de eerste keer stonden we met z’n tweeën in ons huis. Het overviel me wat er allemaal moest gebeuren. Wat veel werk om alles mooi en naar onze wens te krijgen! Wat veel schilderwerk! De keuken zou worden verplaatst en dat zou al een hele onderneming worden.

Tips en advies
Ik denk dat Else de lichte paniek in mijn ogen had gezien. Ze stelde voor om samen eens door het huis te lopen. Door van boven naar beneden door het huis te lopen en de tips en adviezen van Else ter harte te nemen zag ik in dat dat het eigenlijk allemaal ontzettend meeviel.

Structuur
De structuur die Else mij heeft weten te bieden in het onderhanden nemen van ons huis heeft enorm geholpen om overzicht te creëren. Wat heeft prioriteit en wat hoeft eigenlijk helemaal niet te gebeuren? (Deuren die na een flinke schoonmaakbeurt er prima uit zagen). En wat kunnen we makkelijk later doen, als we al in het huis zitten?

Open & vriendelijk
Door de vriendelijke en open manier van adviseren is Else zeer waardevol geweest in deze drukke maar zo leuke periode. Ons nieuwe huis werd ons thuis.

Meer klantervaringen >>

♥︎♥︎♥︎