Voor alles een plek

Een nieuwe naam, een vertrouwd gezicht

 
Ook zo’n fan van puzzelen? Ik doe het graag, bij tijd en wijle, zeker in de winter periode. Maar niet alleen een fysieke puzzel van 1000 stukjes vind ik leuk om te leggen, ook het puzzelen met woonverhalen verveelt me nooit 😉

Maar ook zijn er andere puzzels die soms gelegd mogen worden. Antwoorden vinden op vragen die je bezig houden. Herken je dat? Dat het soms net voelt alsof je een grote puzzel aan het maken bent. Dat er soms stukjes ontbreken maar ook zo ineens op hun plek kunnen vallen? Afgelopen maanden was ik dan ook bezig met zo’n soort puzzel, voor mezelf en de ontwikkelingen binnen mijn bedrijf.

Misschien weet je dat ik het afgelopen jaar twee websites online had, www.vooralleseenplek.nl en www.elsevanbeek.nl. Beide lieten een deel zien van wat ik doe, waar ik voor sta. Maar al tijden had ik het idee, er moet toch een geheel van te maken zijn. Dat was dan ook mijn puzzel. En die puzzel is af. Yeah! Het resultaat is een nieuwe site, een nieuwe naam en ook de diensten zijn in een nieuw jasje gestoken. 

Vanaf 1 april ga ik verder als Ruimtespeler! Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Een naam die helemaal past bij hoe ik mijn werk ervaar, wie ik ben en wat ik doe. Meer weten? Neem gauw een kijkje op www.ruimtespeler.nl.

Het voelt voor mij helemaal passend en eigen. Ik ben dan ook blij met het resultaat zo na een aantal maanden puzzelen. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan met de nieuwe inspiratie en leuke sessies die ik ga organiseren.

Laat je me weten wat je van de nieuwe ontwikkelingen en huisstijl vindt? Leuk! En mocht je vragen hebben, voel je vrij om contact met me op te nemen else@ruimtespeler.nl of T 06 33 102 162.

Lieve groet,
Else

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *