Interieurcoaching

Wooncoaching voor ondernemers – ook bedrijfsruimtes verdienen aandacht

Er valt zo veel meerwaarde te halen uit de ruimtes waar we in leven, waar je vele uren van je tijd doorbrengt. Of dit nu je huiskamer, je slaapkamer, je werkkamer of je bedrijfsruimte is. Waarom niet het optimale halen uit deze ruimtes, qua sfeer, qua indeling en qua (opruim)mogelijkheden.

Sta er maar eens bij stil. Als je een kamer binnenkomt die warmte en comfort uitstraalt is het voor jou toch makkelijker om te ontspannen en jezelf te zijn? Een warm welkom om zo maar te zeggen.

Waarom zou dit alleen belangrijk zijn om thuis te ervaren? Zou het ook niet heel waardevol zijn om dit bij bedrijven, instellingen en organisaties te ervaren, waar je werkt of waar je om welke reden dan ook op bezoek komt.

En volgens mij is dat haalbaar, voor iedereen die daar aandacht en energie aan wil besteden. Die overtuigt is van de meerwaarde die een fijne ruimte kan opleveren. 

Aandacht wordt gevoeld
Regelmatig krijg ik thuis mensen over de vloer. Thuis is de plek waar ik woon en werk. Uiteraard ontvang ik vrienden en familie maar ook mijn klanten ontvang ik thuis. Ik vind het dan heel fijn om te ervaren dat de meeste mensen zich op hun gemak voelen in ons huis. Daar besteed ik persoonlijk mijn aandacht aan door aandacht voor de mensen te hebben maar ook omdat ik mijn huis en mijn werkruimtes aandacht geef. 

Ik weet dat als jouw huis of bedrijfsruimte weerspiegelt wie je bent, wanneer de ruimtes met aandacht en liefde zijn ingericht, dat dit wordt gevoeld door mensen, bewust of onbewust.

Daarom vind ik het zo belangrijk dat bedrijven hier ook aandacht aan besteden. In mijn ogen is het nog te vaak een gemiste kans hoe ondernemingen hun ruimtes benutten en inrichten.

Zeker als je een kleinere ondernemer bent, is het binnen handbereik om die fijne ruimte te hebben waar je je klanten kunt ontvangen. Het hoeft echt niet groot te zijn of vol nieuwe spullen. Nee, het mag met liefde en aandacht ingericht zijn, met nieuwe spullen of juist een mix van hergebruikte meubelen. Als er maar oog is voor de lijnen, de functionaliteit en voor de details. De klant voelt hierdoor haarfijn aan met wie hij of zij te maken heeft, wat een mooie toevoeging aan de samenwerking is.

En een fijne ruimte voor de klant is één, maar een inspirerende werkruimte voor jezelf is natuurlijk net zo belangrijk. Dus gun jezelf dit. Neem de tijd en de moeite om te ontdekken wat voor jouw en jouw klant de ideale werkruimte is.

Ben jij die ondernemer die stappen wil zetten 
Voel je de behoefte om inderdaad aandacht aan je werkruimte te geven? Te ontdekken hoe je die fijne werkruimte voor jezelf en jouw klanten kunt realiseren? Dan begeleid ik je graag met mijn creatieve inspiratie, mijn oog voor detail, mijn ruimtelijk inzicht en mijn ervaringen als coach, waarbij het aanvoelen van behoeftes en wensen van mensen mijn kracht is. 

Ik nodig je van harte uit om vrijblijvend contact met me op te nemen. Laten we kennismaken om samen te ontdekken wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Lieve groet,
Else

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *