coachen

Je hoeft het niet alleen te doen!

Je hoeft het niet alleen te doen! Wat vind ik dat toch heerlijke woorden. Hulp geven doen we vaak met liefde, maar hulp ontvangen is voor veel mensen een uitdaging. Want wat willen we allemaal graag onze eigen boontjes doppen. Het zelf doen. Maar wat is er nu fijner dan te weten en te voelen dat je het juist niet alleen hoeft te doen. Dat er altijd mensen zijn die je willen helpen.

 

Standing strong together

Bijzonder eigenlijk dat we het zo moeilijk kunnen vinden om hulp te ontvangen. Want wanneer we zelf hulp aanbieden doen we dat naar mijn idee vanuit liefde en zorgzaamheid. We willen graag iets voor onze naasten betekenen. Want ja, het is fijn om een ander te helpen want we willen graag dat iedereen het goed heeft en aan de andere kant geeft het helpen ons zelf ook een goed gevoel. 

Daarom vind ik mijn vak zo geweldig. Het coachen & inspireren! Het geeft mij positieve energie om te merken dat ik mijn steentje kan bijdragen aan iemands leven. Of dat nou op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is of iemand helpen bij de interieurrestyling. Het is mooi om te ervaren dat wanneer iemand vastloopt, ik met een luisterend oor, met woorden en (creatieve) adviezen kan helpen om dingen weer op een positieve manier in beweging te krijgen.

Laten we het nieuwe jaar vieren (en het niet meer alleen doen)
Voel jij dat je vastloopt? Voel je de behoefte om je hart eens te luchten, te praten over dat wat je bezig houdt? Wil je geholpen worden om jouw antwoorden te vinden? Heb je wensen voor jezelf of voor je huis maar weet je niet waar te beginnen? Neem dan alsjeblieft contact met me op. Ik help je graag.

Om het nieuwe jaar te vieren doe ik je graag een mooie aanbieding. De maand januari bied ik zowel de 1-op-1 coaching sessie van 1 uur als de inspiratiesessie voor thuis van 1 uur aan voor maar € 25,- excl. btw in plaats van € 35,-. 

Happy New Year
We wensen elkaar in deze periode allemaal een Happy New Year en dat gun ik iedereen. Maar ik realiseer me ook dat we daar allemaal weleens wat hulp bij kunnen gebruiken om ons ook echt HAPPY te voelen. Die hulp kan ik je bieden.

Je kunt me bereiken voor al je vragen over mijn werkwijze en om kennis te maken op T. 06 33 102 162 of E. info@vooralleseenplek.nl. Op mijn site www.vooralleseenplek.nl kun je ook meer informatie over mij en mijn diensten teruglezen.

Het lijkt me geweldig je te ontmoeten.

Lieve groet, 

Else

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *