coachen

Even offline – is ook best fijn

Jaaa, wat fijn, bijna kerstvakantie. Tijd die ik heerlijk ga doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden. Zin in. Ik hoop dat jij je ook verheugd op deze dagen. 

Voor de aankomende periode kies ik er bewust voor om een paar dagen offline te gaan wat social media betreft. Morgen zal ik alleen nog deelnemen aan een leuke instagram challenge om nieuwe inspiratie op te doen. Maar daarna wordt het even stil.

Ik voel behoefte om alles wat ik de afgelopen weken en maanden heb ervaren, de keuzes die ik heb gemaakt, te laten bezinken. Een momentje van bezinning. Ik vind deze tijd daar super fijn voor. Om de rust te voelen en stil te kunnen worden, mediteer ik, doe ik yoga oefeningen en schrijf ik in mijn dagboek. Het kost me soms moeite om daar tijd voor vrij te maken, ook al heb ik genoeg tijd, soms denk ik dat andere dingen meer prioriteit hebben 😉 Maar ik weet hoe belangrijk en fijn het voor me is om de stilte en rust op te zoeken. Dan kan ik juist weer extra genieten van alle gezelligheid met de mensen die me lief zijn. Zo blijft alles fijn in balans. 

En jij? Wat zijn jouw plannen? Maak je bewust keuzes hoe je deze dagen wilt invullen? Misschien juist in deze tijd wel extra belangrijk, omdat je soms ook “verplichtingen” kunt voelen met deze dagen. Lukt het jou om momentjes voor jezelf te plannen? Weet jij waar je ontspannen en rustig van wordt en kun je dat ook in deze dagen blijven doen? Of geniet je juist intens van de december”drukte” en past dat helemaal bij jou?

Ik wens je in ieder geval prachtige feestdagen toe. Geniet van al het licht, de gezelligheid en een kleine tip van mij, pak af en toe even dat momentje voor jezelf.

Mocht je de aankomende periode nog vragen hebben over mijn diensten of wil je een gratis kennismakingsgesprek voor het nieuwe jaar inplannen, dan ben ik gewoon bereikbaar per email info@vooralleseenplek.nl of T 06 33 102 162. Je vragen beantwoord ik graag.

Lieve groet, Else

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *