coachen

Authentiek – Echt jezelf zijn

Waar word jij gelukkig van in het leven? Weet je dat? Ben je je daar bewust van en maak je daar ook keuzes in? 

Om te ontdekken wat jou gelukkig maakt, helpt het om jezelf vragen te stellen. Wat is eigenlijk je passie? Waar word je blij van en waar ben je goed in? Waar krijg je volop energie van? Wat zou je graag anders zien, maar verander je niet om welke reden dan ook?

Dit zijn zomaar een paar vragen die mij het afgelopen jaar hebben bezig gehouden.  De antwoorden heb ik gevonden!

Wat mij gelukkig maakt is mezelf kunnen en mogen zijn. Authentiek zijn. Laten zien en horen wie ik ben en doen waar ik goed in ben. Mensen inspireren in de breedste zin van het woord. Fijne gesprekken te voeren die nieuwe inzichten geven, ruimte geven om gevoelens te uiten en misschien wel stappen te zetten om dingen in je leven anders te gaan doen. Keuzes maken. 

Dat noem je in mijn ogen coachen en dat is dan ook wat ik ga doen. Vanaf januari 2018 kun je bij mij terecht voor  1-op-1 coachingsgesprekken! Bewustzijnscoaching voor Balans in Huis & Hoofd. Inspirerende gesprekken waarbij ik mijn kennis, intuïtie en mijn creativiteit volledig benut en met jou deel. 

Deze keuze past overduidelijk bij me en voelt goed. Spannend tegelijkertijd maar ik weet en voel aan alles dat dit bij me past. 

Na het maken van een keuze is het ook tijd om stappen te zetten. Zo heb ik al een sfeervolle coachingsruimte ingericht.


Mijn site www.vooralleseenplek.nl heb ik aangepast. Je kunt hier nu meer informatie vinden over mijn vorm van coachen. Een aantal activiteiten, waaronder de webshop en meubelrestyling vind je niet meer terug op de site. Mijn zelfmakers zal ik blijven laten zien en aanbieden via Facebook. Want dat vind ik nog steeds geweldig om te doen. Creëren! 

Interieurrestyling en het organiseren van workshops zijn mijn andere passies. Dat zal ik ook blijven aanbieden, alleen in een iets ander jasje. Ook hierover kun je meer informatie vinden op www.vooralleseenplek.nl

Aan goede voornemens voor het nieuwe jaar doe ik eigenlijk zelden, maar dit jaar voor 1 keer wel 😉 Mijn goede voornemens zijn om dicht bij mezelf te blijven, te genieten van alles wat ik mag doen en mijn passies te volgen en zo veel mogelijk mensen te inspireren om ditzelfde te doen!

Lieve groet, Else

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *