Organizing & interieurrestyling

Uit balans?

Deze maand verscheen in onze wijkkrant Stadsweiden dit leuke artikel over ‘Voor alles een plek’ waarin mooi verwoord wordt wat ik met mijn werkzaamheden wil bereiken. Balans in huis en hoofd.

De ‘Balans’. Je kunt er veel kanten mee uit. Balans in je werk, je gezin of, je eigen lichaam. Onderwerp in déze uitgave van de Wijkkrant Stadsweiden is het in balans zijn met je woon-situatie. Heb je bewuste of onbewuste woonwensen? Zou je wel willen verhuizen, maar je weet nauwelijks waarom, waarvoor en waarheen? En blijft het knagen?

Dan is het tijd om de expertise van bijvoorbeeld wijkgenote Else in te schakelen. Uit ervaring weet zij, dat een ander behangetje van de bouwmarkt of een nieuw bankstel niet automatisch de gewenste oplossing betekent. De verandering moet aansluiten bij je woonwensen. Bij wat jij wilt. Bij wie jij bent en wat jij nodig hebt.

Hulp bij de ontdekkingsreis naar het antwoord op die vragen en een reisleidster bij de uiteindelijke reis naar je ideale woonsituatie in je huidige woonomgeving biedt Else van Beek uit Stadsweiden. Zij is met haar bedrijf ‘Voor alles een plek’ gestart, nadat ze haar eigen ontdekkingsreis succesvol heeft afgelegd. Tijdens die reis bleek, dat een tijdschrift, een boek of een TV-programma leuke tips kunnen bieden, maar dat de eigenlijke oplossing naar de ideale woonsituatie vaak een combinatie is van het ontdekken van je eigen wensen, je eigen mogelijkheden en dat daarna de oplossingen vaak schijnbaar eenvoudig voor het grijpen liggen. En gek genoeg, dat die oplossingen wellicht gevonden kunnen worden in onverdachte aanpassingen aan huis of gewoonten. 

Ben je op zoek naar een leukere woonomgeving in je eigen huis en tuin, informeer bij Else uit Stadsweiden op nr. 06 33 102 162. Het eerste gesprek is een oriënterende, gratis kennismaking om de mogelijkheden te onderzoeken. Voor meer informatie bezoek haar site www.vooralleseenplek.nl, waar je alle expertise en ervaringen op je gemak kunt bestuderen.

 

Een reactie “Uit balans?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *