Organizing & interieurrestyling

De woondokter

Wat doe je nu eigenlijk?
Onlangs had ik een leuk gesprek met een vriendin. Ter sprake kwam dat ik het soms een uitdaging vind te omschrijven wat ik precies doe met mijn bedrijf Voor alles een Plek. 

Opruimcoaching, organizing, interieurrestyling
De woorden organizing en interieur(re)styling komen regelmatig voorbij op mijn website en facebookpagina. Dat zijn ook zeker de uitgangspunten in mijn werk. Maar bij interieurstyling bestaat vaak het beeld zoals we dat zien op televisie. Er gaat een team voor je aan de slag en binnen de kortste keren is daar een super mooi interieur met alles erop en eraan. Datzelfde geldt voor organizing oftewel opruimcoaching. Het hele huis gaat op zijn kop en er wordt hard gewerkt om het huis aan kant te krijgen. In beide gevallen is het huis dan zo goed als klaar aan het einde van de samenwerking en mensen kunnen heerlijk verder wonen. Prachtig en erg inspirerend om te zien, dat zeker. Maar voor veel mensen is dit (financieel) niet haalbaar en niet eens altijd wenselijk. En om heel eerlijk te zijn is dat ook niet wat ik wil bereiken voor mijn klanten. 

Drie pijlers
Een fijn huis is in mijn ogen meer dan alleen maar een mooi plaatje. Er moet een balans zijn. Drie woorden zijn daarbij in mijn ogen belangrijk: SFEER, COMFORT & PRAKTISCH. Als een huis deze alle drie in zich heeft, kun je pas echt genieten van je thuis. En vaak is daar een mix van interieurrestyling en organizing voor nodig. Dat wil ik je graag leren.

De Woondokter
In mijn werk wil ik je op een andere manier laten kijken naar je huis en interieur. Ik wil je laten snappen waarom iets niet goed voelt. Nieuwe inzichten en inspiratie geven op het gebied van interieurrestyling & organizing. Mijn vriendin noemde het met een knipoog de psychologische interieurstyliste, de Woondokter. Ha ha… dat gaat misschien wat ver maar ik bied wel veel ruimte voor het luisteren naar jouw verhaal en aanvoelen waar de behoeftes liggen. Ik bied een vorm van coaching & begeleiding waarbij ik werk vanuit mijn creativiteit, ruimtelijk inzicht en mijn menselijke voelsprieten :-). Voor mij nog iedere dag de perfecte combi om op deze manier te mogen werken. 

Ook jij mag wensen
Heb je ook wensen voor je huis maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan nodig ik je van harte uit voor een gratis kennismakingsgesprek bij mij thuis in Harderwijk. Ik vertel je en laat je zien wat ik voor je kan betekenen. Neem vrijblijvend contact met me op via email info@vooralleseenplek.nl of bel 06 33 102 162.

Laat je me weten wat jouw woonwensen zijn?

Fijne dag en lieve groet, Else

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *